over Femmy grömmel- boersma

Als tiener begreep ik maar weinig van andere mensen, laat staan van mezelf. Ik leefde op de automatische piloot, deed braaf wat er van me verwacht werd, totdat ik jaren later wakker schrok met de vraag: wat wil ik nu eigenlijk zelf?

Hoewel deze vraag mij af en toe nog steeds teistert, bleek Psychologie studeren een hele goede zet voor mij. Niet alleen leerde ik menselijk gedrag te begrijpen, we werden opgeleid om ruimdenkend te zijn, de wereld in kleur te zien. Het stimuleren van het hebben van een open mind is wat mij aantrekt in de positieve psychologie. De slogan 'Ruimte in je hoofd' is hieruit ontstaan. 

Voorafgaande aan Praktijk Lucht, heb ik 7 jaar gewerkt bij de Militaire GGZ (Defensie). Bij de Militaire GGZ heb ik, naast een breed scala aan klachten, veel mensen met werkproblemen, stress-gerelateerde klachten en trauma behandeld. Als militair psycholoog heb ik o.a. de opleiding tot gezondheidszorgpsycholoog volbracht. Ik ben tevens op uitzending geweest naar Mali.

 

Tijdens mijn studie heb ik een uitwisseling gedaan naar Oslo, Noorwegen. Wat een ontzettend mooi land! Gelukkig houdt mijn man ook van Scandinavië en gaan we af en toe die kant op. 

Voor de liefde ben ik naar Workum verhuisd. Hoewel ik Friese roots heb, spreek ik de Friese taal niet. Gelukkig versta ik het redelijk. 

 

Binnen mijn praktijk hecht ik veel waarde aan laagdrempelig contact. Ben je zoekende naar de juiste zorg of coaching en wil je sparren over welke zorg eventueel bij jou zou kunnen passen? Neem vrijblijvend contact op!

NIP210_NIP_Psycholoog_RGB.jpg